RSS

Young & Wild Shake and Shiver

26 Okt

Ik kreeg vorige week al een email met alle plaatjes van de SS12 collectie van Obscur, maar ik heb geen tijd gehad om er over te schrijven voor mode.DeJaap door een boel schoolwerk.
Mijn laatste cijfer was een 10 voor een of andere brieftoets Engels. Helaas heb ik een slecht wiskunde cijfer gehaald tussendoor en er (zéér helaas) mijn linker bal op verwed dat ik er een voldoende voor zal halen. Daar stond niks tegenover. Ik ben erg slecht met weddenschappen. Wat er met mijn linkerbal gebeurt is niet duidelijk, ik heb immers nog een herkansing. Ik vraag mij wel al tijden af of mijn rechterbal dan nog wel mijn rechterbal is na het verwijderen van de linker.

Bart Constant ging in nachtje de bossen in om een album cover te maken voor zijn debuut (waar ik erg naar uit kijk). Dat ziet er leuk uit:

Welke muziek mij bezig hield? Nou stiekem toch die nieuwe Roosbeef plaat, hij blijkt erg vermakelijk te zijn. Maar vooral; de tweede plaat van When Saints Go Machine. Geen zorgen: Ik zal niet pretenderen de eerste plaat te kennen, en zal proberen ook niet ALBUMOFTHEYEAR roepen.
Konkylie (want zo heet het) is een album met hele sterke en volle elektronische popmuziek op een dynamisch tempo. Het is een toegankelijk pareltje independent electro-pop, en het is een fucking ALBUMOFTHEYEAR. De video hieronder zag ik van 350 views naar 18825 gaan deze maand en hoop daar nu aan bij te dragen.

hier een mooi gefilmde live sessie die fantastisch klinkt

Ik heb trouwens sinds begin September al de nieuwe Spinvis plaat dankzij een persuitgave en hij is echt ongewoon goed. James Worthy noemde Spinvis afgelopen week:  ‘De Hazes voor mensen met een boekenkast.’ dat kan ergens wel zo zijn. Spinvis is typisch muziek die ik vast nog kan waarderen als ik een flink stuk ouder ben.
Vanity Fair over de fashion levels van Khadaffi.

Deze single-purpose blog plaatst schoolborden in porn en kijkt of er ook maar iets van klopt. Ontzettend vermakelijk.

Steve Jobs want die ging -naast de uitvinders van oa Kunstmattige Intelligentie, Lisp, en C- ook dood deze week. Hier een interview wat hij deed in de playboy in 1985.

Liefhebbers van vrolijke math-rock en vette experimentele muziek gelieve hier te klikken voor een vette nieuwe band op bandcamp.

Toch liever zware ambient doom? Die ik onlangs ontdekte ook? Hier klikken

Dat alles niks?! Dan kun je ook snel dit luisteren, dream-pop met fijne vocals en een redelijk tempo.. toegankelijk als pure likeur.

Foto hierboven: Zomaar een Riot Grrrl die Monibelle Haworth fotografeerde op haar fantastische site waar ik vorig jaar al eens over blogde. Mooi licht, goed rule of thirds portret, deze foto had ik willen maken verdomme!

Advertenties
 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op oktober 26, 2011 in Blogs, Muziek, Random Dump

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: